Inovația prinde aripi

Vă prezentăm AS 200E, scanerul intraoral fără fir, care oferă un design rafinat, o durată a bateriei pentru întreaga zi, o experiență de utilizare fără efort și un ecosistem vibrant.

Este scanerul intraoral suprem pentru utilizatorii noi și pentru profesioniști.

Scanner Intraoral AS 200E

Performanță profesională
Scanare arcadă completă în 20s
Îmbunătățire alimentată de AI
Precizie impecabilă
Culori reale “true-to-life”

Experiență de neegalat
Formă compactă
Fără calibrare
Buton de scanare duo
Experiență bună a pacientului
Telecomandă

Platformă extensibilă
Ecosistem pregătit pentru viitor
Stocare in cloud
Vizualizare 3D online

Tehnologie wireless revoluționară
Primul scaner cu încărcare fără fir
Latență ultra-scăzută
Scanare continuă până la 2 ore
Mod repaus și activare instantanee

Dimensiuni mici, potențial mare

Alliedstar a găsit o modalitate de a pune toate tehnologiile de ultimă oră într-un scanner incredibil de mic, unul dintre cele mai mici și mai ușoare scanere fără fir de pe piață.

Forma scanerului se potrivește confortabil în mâna dentistului și reduce oboseala în procedurile prelungite.

Comparație formă și greutate (cu baterie)

AS 200E
245g

TRIOS 5
299g

i700 Wireless
328g

CS 3800
240g

Butoane Duo Scan

Două butoane de scanare au fost plasate strategic pe ambele părți ale scanerului. Deci, când este timpul să comutați, puteți roti cu ușurință scanerul și apăsați cu degetul obișnuit pentru a continua scanarea. Nu este nevoie să vă amintiți pozițiile butoanelor sau să reajustați vârful.

Durată a bateriei pentru întreaga zi

60 de cazuri cu o singură încărcare • Încărcare wireless • 20s scanare arcadă • 60s scanare arcade și mușcătură

Scanare continuă de până la 2 ore

AS 200E este extrem de capabil și eficient din punct de vedere energetic. O singură încărcare permite scanarea continuă de până la 2 ore sau echivalentul a 60 de cazuri tipice, astfel încât să-l puteți folosi o zi întreagă fără a fi nevoie să-l încărcați.

Modul "stand-by" și revenire instant

Pentru a obține consumul său de energie extrem de eficient și pentru a extinde timpul de stand-by, AS 200E adoptă strategii riguroase de gestionare a energiei. Dispozitivul intră în stand-by atunci când nu e folosit și revine instantaneu în momentul în care aveți nevoie de el.

Baterie de rezervă

AS 200E este livrat cu baterii. Când ați trecut prin cazuri extinse și trebuie să schimbați bateria, pur și simplu scoateți bateria de rezervă din stația de încărcare și înlocuiți-o.

Specificații tehnice

Scanner
Greutate: 245g (cu baterie)
Dimensiuni: 248 x 48 x 37 mm

Vârf
Dimensiuni: 22 x 18 mm (L) | 18 x 16 mm (S)
Autoclava: până la 60 de ori, la 134°C 4min

Scanare
Acuratețe: 20 μm
Câmp vizual: 16 x 14 mm (L) | 12 x 12 mm (S)
Captură: butoane Duo

Baterie
Durată scanare: 120 min
Încărcare: Wireless

Calibrare: nu necesită calibrare

Fără calibrare

AS 200E nu necesită calibrare, eliminând nevoia de instrumente scumpe de calibrare și evitând întreruperea lucrului. A fost atins acest obiectiv incredibil reproiectându-se întregul proces și păstrând integritatea componentelor pe toată durata de viață. Scanner-ul este gata pentru scanare de precizie în momentul în care îl scoateți din cutie și oricând în viitor.

Control de la distanță

Bucurați-vă de o experiență perfectă și un flux de lucru mai igienic de la început până la sfârșit, fără a fi nevoie să atingeți computerul. Puteți revizui un model finit, scala, deplasați și rotiți în orice direcție, puteți accesa meniul și mai multe opțiuni pur și simplu mutând scanerul, datorită senzorului de mișcare avansat încorporat.

Acuratețe impecabilă

Combinația dintre senzorul de imagine de ultimă generație și algoritmul de procesare patentat realizează o precizie de 20 μm la scanarea completă a arcadei.

Compresia imaginilor

AS 200E captează imagini în format RAW, astfel încât fiecare detaliu este păstrat în proces. Se aplică tehnologia de compresie fără pierderi, astfel încât fluxul de date este doar o fracțiune din dimensiunea sa originală, menținând cea mai înaltă integritate și flexibilitate, asigurând în același timp o utilizare lină și fără întârzieri.

Viteza de scanare

Libertatea de mișcare fără fir nu înseamnă un compromis în performanță și viteză. AS 200E este cel mai rapid dispozitiv de scanare intraoral proiectat până în prezent. Puteți finaliza o scanare de arcadă completă în doar 20 de secunde, fiind chiar mai capabil decât multe scanere cu fir renumite de pe piață.

Transmiterea datelor

Cu designul robust al antenei, protocolul de transmisie a datelor de mare viteză și tehnologia proprie de compresie a imaginii, AS 200E oferă un flux de date ultra-rapid și fluid, menținând în același timp o calitate excepțională a datelor.

Eco-sistem pregătit pentru viitor

Platforma software de la produsele Alliedstar a stabilit un nou standard pentru categorie. Cu funcții, inclusiv instrumente robuste de scanare și editare, vizualizare tablou de bord, stocare în cloud, revizuire online și multe altele. Va maximiza cu adevărat potențialul datelor dumneavoastră clinice și va stabili un nou standard de colaborare între fluxurile de lucru.

Din ce în ce mai multe clinici dentare, laboratoare și producători se alătură acestei comunități vibrante, astfel încât să puteți realiza cele mai bune rezultate.