Scanare
la un nou nivel

Vă prezentăm AS 260, cea mai recentă evoluție în scanarea intraorală. 

Caracteristicile sale avansate măresc performanța, fără a face însă compromisuri la dotările deja obișnuite pentru un scanner de ultimă generație.

Scanner intraoral AS 260

Design nou

Designul elegant și modern al lui AS 260, împreună cu construcția sa ușoară, îl fac încântător de utilizat. Cablul detașabil al AS 260 simplifică semnificativ procesul de înlocuire a unui cablu deteriorat, eliminând necesitatea unei dezasamblări complexe și a unei eventuale  intervenții de service. Cu această caracteristică rentabilă, medicii stomatologi economisesc timp și reduc la minimum între-ruperile fluxului de lucru.

Precizie la un nou nivel

AS 260 încorporează numeroase progrese tehnologice, are un sistem optic inovator care îmbunătățește profunzimea câmpului, o platformă hardware îmbunătățită pentru a gestiona un flux de transfer de date ridicat și un algoritm exclusiv de post-procesare si randare spatiala a datelor. În consecință, utilizatorii se pot aștepta la o performanță clinică îmbunătățită, la experiența unui proces de scanare fluid și la obținerea  unui nivel crescut de integritate a suprafetelor 3D rezultate după post-procesare.

Specificații tehnice

Scanner
Greutate: 175g
Dimensiuni: 175 x 49 x 39 mm

Scanare
Precizie arcadă completă: 20μm
Focus: 18mm
Câmp vizual: 16×14(L) 12x12mm(S)
Captură: butoane Duo

Control
Adaptor rețea: nu necesită
Control la distanță: cu telecomandă
Calibrare: nu necesită

Vârfuri
Dimensiuni (mm): 22×18(L) 19×17(S)
Autoclavabile: la 134°C, max. 60 de ori

Workflow integrat

Fluxul de lucru integrat al AS Connect vă permite să gestionați și să urmăriți cu ușurință comenzile pentru gestionarea pacienților și a cazurilor, are un tablou de bord bine organizat și o serie de rapoarte analitice structurate eficient.

Recunoscând importanța integrării fluide între diversele platformele software, Alliedstar colaborează cu parteneri de top din industrie, cum ar fi Exocad, EasyRX, OnyxCeph și mulți alții, pentru a oferi o experiență ușoară utilizatorului prin integrarile extinse si in continua dezvoltare, ale platformei software.