CERERE DE OFERTĂ SERVICII DE CONSULTANȚĂ

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

pentru atribuirea unui contract de servicii în cadrul procedurii competitive derulate de solicitantul privat conform Ordinului 1284/2016

INFORMAŢII DESPRE PROCEDURĂ

Denumire solicitant: LABVISION SRL
Adresă: B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6, București, Corpul O, Parcela 48+49, cod poștal 061072
Date de contact și mijloace de comunicare:
Persoana de contact: Radu IGNATESCU
Telefon: 031 433 5140/ Fax: Fax: 0314 335 141
E-mail: office@labvision-dental.com

Titlu Proiect:

“Creare unitate noua de productie dispozitive medicale stomatologice” 

Procedura de achiziție: Procedura competitivă aplicabilă solicitanților/ beneficiarilor privați pentru atribuirea contractelor de furnizare, servicii sau lucrări finanțate din fonduri europene, Anexa la Ordinul nr. 1284/2016

Obiectul: Servicii de consultanță la elaborarea cererii de finanțare și a planului de afaceri
Locul de prestare a serviciilor: Sediul prestatorului si sediul achizitorului
Tip și durată contract: Contract de servicii, durata contractului începe de la semnarea acestuia și până la data achitării contravalorii serviciilor prestate
Valoarea estimată: 620.000,00 lei fără TVA. Prețul contractului nu se poate ajusta.

Serviciile de consultanță la elaborarea cererii de finanțare și a planului de afaceri vor fi plătite numai în situația în care proiectul este aprobat pentru primirea finanțării nerambursabile în cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritara 2, Prioritatea de investiții 2.2., Apelul de proiecte POR/846/2/2 (2.2-IMM Apel 2020)

Data limită de depunere a ofertelor: 25.09.2020, ora 16.00
Data deschiderii ofertelor: 28.09.2020, ora 10.00
Adresa la care se depun ofertele: B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6, București, Corpul O, Parcela 48+49, cod poștal 061072.
Formalități care trebuie îndeplinite de operatorii economici în legătura cu participarea la procedura:

Operatorii economici trebuie sa îndeplinească toate cerințele și să completeze documentele prevăzute în documentația Specificațiile tehnice anexate la prezenta invitație de participare.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la LABVISION SRL, B-dul Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6, București, Corpul O, Parcela 48+49, cod poștal 061072, persoană de contact: Radu IGNATESCU, Telefon: 031 433 5140/ Fax:  0314 335 141, E-mail: office@labvision-dental.com

Data: 14.09.2020
Radu IGNATESCU
Administrator
LABVISION SRL

2020-09-09

Training de utilizare i500

Training de utilizare i500

La sediul nostru din Aleea Alexandru nr.21 s-a organizat un training de specialitate in vederea folosirii noului scanner intraoral Medit i500.

Mai jos va prezentam cateva imagini din cadrul trainingului, unde partea teoretica a fost completata cu diferite demonstratii practice, astfel incat fiecare agent Labvision sa poata sa ofere toate informatiile necesare atat despre scanner cat si despre modul de lucru al acestuia.

2018-04-27

Un sediu pe masura planurilor noastre

De la inceputul anului ne bucuram de un nou sediu care se potriveste perfect cu planurile nostre ambitioase. Vila Capo, una dintre proprietățile emblematice din zona centrală a Bucureștiului, situată pe Aleea Alexandru, în apropierea Pieței Victoriei, va găzdui o clinică de stomatologie, un centru de producție de tehnică dentară de înaltă tehnologie, precum și un centru de educație clinică și tehnică și transfer de know-how. Este un concept nou, integrat vertical, care va pune la dispoziția pacienților, medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari din România, metode ultramoderne, non-invazive, de tratament, precum și echipamente de imagistică și de producție, împreună cu training-ul specializat de folosire a lor și de integrare de aplicații clinice.

2018-03-12

Monitorizarea tratamentelor ortodontice

Incepind cu finalul anului 2017 3Shape va lansa pentru prima data pe piata de profil solutii digitale, software, de monitorizare si control al stadiilor intermediare ale desfasurarii unui tratament ortodontic. Practic aceasta va permite unui pacient sa vina de ori de cite ori doreste la un centru independent de scanare intra-orala de exemplu, sa ii fie scanata optic, non-invaziv, starea dentitiei la un moment dat, si sa poata sa dispuna la bunul sau plac de informatiile diagnostice, pe care le poate impartasi imediat cu un medic ortodont aflat oriunde in tara sau pe glob de exemplu, pentru a avea o a doua opinie despre mersul tratamentului sau ortodontic. De asemenea, clinicienii mai putin experimentati se pot consulta cu colegii lor cu alte nivele de competenta.
In general, acest instrument software, prin functiile si diversele sale moduri de folosire, este considerat un pas revolutionar in felul in care se vor administra si urmari tratamentele ortodontice in general.
O descriere a conceptului o puteti urmari aici:

2017-08-24

Training de utilizare aplicații CAD/CAM

La sediul nostru din Bd.Dacia 69 organizăm training-uri specializate de utilizare a aplicatiilor CAD/CAM  cu clienții care achiziționează echipamente și soft-urile aferente prin intermediul companiei noastre. Vă prezentăm câteva imagini de la un astfel de training ținut în 11 Iulie, si anume:  3Shape – Dental System Premium – nivel de baza.

Partea  teoretică este completată cu diferite demonstrații practice în centrul nostru de producție ScanWay, aflat în aceeași clădire.

2017-07-12

Curs Constanta

Curs Constanta

Echipa Labvision, la invitatia SuperDent din Constanta, a organizat un curs demonstrativ care prezinta avantajele adoptarii, in cabinet, a unui workflow complet digital. Cei prezenti au avut ocazia sa inteleaga acest mod de lucru bazat pe tehnologie si echipamente de ultima ora:

 

(mai mult…)

2017-06-27

IDS 2017 – galerie

IDS 2017 – galerie

Între 21 și 25 Martie am fost prezenți cu o parte din echipa noastră la IDS 2017 în Köln pentru a lua pulsul stomatologiei dar și pentru a ne susține brand-urile pe care le distribuim. Mai jos găsiți câteva imagini surprinse la standurile producătorilor principali.

2017-03-28

Tiparul 3D cu metal este acum accesibil

Tiparul 3D cu metal este acum accesibil

Avantajele fabricației aditive au condus la adoptarea semnificativă a acestei tehnologii în producția de instrumente medicale si implanturi chirurgicale, in industria medicala si dentara. ORLAS Creator este ideal pentru fabricarea de produse dentare si medicale, cum ar fi instrumente chirurgicale, implanturi personalizate cu forme complexe, coroane, inlay, modele dentare precum și alte structuri secundare. Tehnologia permite producerea rentabilă de exemplare unice sau în loturi mici cu un nivel constant ridicat de calitate.

Detalii pe site-ul producatorului

2017-03-01

Denta 2016

Echipa Labvision impreuna cu Centrul de tehnica dentara Scanway Dental a participat la Denta 2016 prezentand:

– ultimele configuratii de scannere intraorale 3Shape Trios impreuna cu masinile de frezat de cabinet Roland
– ultima generatie de computer tomograf Ray: seria Rayscan Alpha +
– L-PRF – concentrat plasmatic limfocitar cu factori de crestere – o revelație in domeniul vindecarii plagilor fara inchidere primara
– un laser dioda multifunctional cu 5 aplicatii intr-un singur aparat: Lasotronix
– o gama completa, inovatoare, de produse de tehnica dentara si noile programe de subvenție integrala a echipamentelor, oferite de Scanway

2017-03-01

Calatoria mea digitala

Fiecare medic stomatolog poate avea motive diferite ca sa inlocuiasca metodele traditionale de lucru cu unele noi. Oricare ar fi insa aceste motive, exista ceva comun in stilul lor de viata, o dorinta de mai bine pe care putem sa o intelegem cat se poate de clar.  Va prezentam cateva exemple ca inspiratie …

2016-05-03