Unit-uri dentare: ANCAR

Solide. Ergonomice. Versatile.

ELEGANTA SI FUNCTIONALITATE.

Design rafinat si o selectie atenta a celor mai bune materiale. Modelul Sd-150 este cel mai bun exemplu al armoniei perfecte intre functionalitate, fiabilitate, ergonomie si estetica. Structura de ansamblu si precizia finisarilor transmit senzatia de calitate si durabilitate. Cele 5 pozitii pre-programate ale scaunului, manevrabilitatea pozitiei pacientului si accesarea usoara a intregului set de instrumente, fac din modelul Sd-150 un scaun cu acces usor la pacient dar si foarte confortabil si usor de folosit.

cabinet-unit-serie1

Seria 1

Seria Ancar 1 este raspunsul evident pentru profesionistii in cautare de acces usor al tuturor facilitatilor inteligente cu care este dotat acest scaun. Adaptabilitatea sa il recomanda pentru toate tipurile de cabinete dentare sau clinici. Bine proiectat si bine construit este gata oricand pentru orice modificare, oferind numeroase accesorii care sa va satisfaca necesitatile si preferintele. Seria 1 asigura doctorilor confort, performanta si fiabilitate iar pacientilor o stare de bine si de siguranta.

cabinet-unit-serie3

Seria 3

Intreaga gama Ancar este caracterizata de securitate si functionare optima. In stomatologia moderna pacientii si medicii au nevoie sa stie tot timpul ca sunt “pe maini sigure”. In afara faptului ca a fost proiectat tinand cont de cei mai exigenti parametrii de robustete si ergonomie, modelul Sd-300 Touch Expert anticipeaza si controleaza orice eroare care ar putea intrerupe procesul normal de lucru al medicilor. Sistemul sau electronic de siguranta “Check Control” verifica de la inceput ca toate functiile sunt in parametrii optimi.

cabinet-unit-serie5

Seria 5

Principiul din spatele noii Serii 5 este confortul si ergonomia. Confortul si libertatea de actiune atat a doctorului cat si a asistentei, permitand flexibilitatea miscarii cat mai naturale in pozitiile de lucru. Noua Serie 5 a fost conceputa pentru a face interventiile dumneavoastra mai simple, agile si eficiente. Scaunul suspendat imbunatateste accesul in timpul lucrului avand un grad de ridicare intre 380 si 800 mm, pentru a putea lucra atat asezat cat si in picioare.