Roland DWX-4W

Performanta pe care va puteti baza

Modelul DWX-4W de frezare dentara umeda reprezinta ultima realizare Roland DG ce depaseste simpla frezare uscata operand asupra ceramicii si rasinilor compozite. DWX-4W produce coroane, punti, inlay, onlay si fatete cu o viteza foarte mare cu un spindle Jaeger DentaDrive folosind simultan 4 axe de frezare, oferind in acelasi timp eficienta si  independenta cu optiunea sa de incarcare a pana la trei blocuri pin-type standard o data. O tehnologie de frezare de ultima ora, economica si de incredere, care se bucura de reputatia si sustinerea oferita de Roland DG.

_main_img
dwx52dc

Roland DWX-51D

Pentru rezultate de excepție

Noua mașină de frezare în 5 axe ROLAND DWX 51D a fost concepută pentru producția de componente protetice de mare precizie. Frezarea fără efort, ușurința în exploatare și rata rapidă de recuperare a investiției, fac din ROLAND DWX 51D cea mai bună alegere pentru laboratoarele de tehnică dentară. Utilizând discuri de 98mm, această mașină poate fi integrată cu succes în orice sistem de producție CAD/CAM deschis! Sistem recomandat pentru: cape, coroane anatomice, punți totale/parțiale, bare pe implanturi, weissere, in-lay, on-lay, fațete. proteze scheletate, atasamente, lucrari pe implanturi cu/fără înșurubare, gutiere, modele ghips etc.

img_Page_2_Image_0004

Avantaje

  • Spindle performant 60,000-RPM Jaeger DentaDrive
  • Combina frezarea pe 4 axe in sistem de prindere sferica cu un mod de operare foarte simplu
  • Sistem de fixare multi-pin care permite incarcarea a trei materiale in acelasi timp
  • Frezare simultana pe 4-axe pentru a permite taierea pe dedesubt
  • Schimbator automat de piese cu 4 statii  (ATC) pentru a schimba frezele fara intreruperi
application-img1

Frezare precisa

In afara de frezarea pe axele X, Y, Z modelul DWX-4W  roteste blocurile cu 360 grade pe o a patra axa (axa A) pentru a permite taierile pe dedesubt. Sistemul de prindere pe bila a celor 4 axe permite o operare precisa si continua. Un spindle Jaeger de 60,000-RPM asigura frezarea precisa a ceramicii si rasinilor compozite. Avand si un sistem de prindere multi-pin, modelul DWX-4W permite frezare concomitenta a trei materiale in aceesi operatiune.

materials2
vita-logo-4w-f8

O solutie flexibila

Modelul DWX-4W de freza umeda permite prelucrarea cu precizie a ceramicii si rasinilor compozite. Pentru cei care doresc sa combine frezarea uscata cu cea umeda cea mai buna solutie este sa foloseasca in paralel modelul DWX-51D cu frezare uscata.

Folosind modele separate de freze DWX puteti sa aveti o productivitate maxima in prelucrarea restaurarilor din ceramica sau ziconiu fara a mai pierde timp pentru setarea si curatarea unei singure masini.

Operare usoara

Modelul DWX-4W este astfel proiectat incat orice incepator sa poata crea usor si rapid lucrari protetice de calitate. Fluxul de productie este simplu: dupa instalarea materialelor si a instrumentelor de frezare in aparat, tehnicienii de laborator folosesc panoul virtual (VPanel) pentru a configura setarile din calculator si a calibra echipamentul, apoi trimit automat datele CAM si aparatul poate incepe productia. Utilizatorul primeste o notificare pe e-mail care anunta incheierea ciclului de frezare sau orice eroare aparuta in timp ce pe aparat se aprind LED-uri care indica statusul fiecarei lucrari.

Solutie completa cu compresor

MGF – CS 50/25 PRIME

Va propunem o solutie integrata cu compresorul CS 50/25 Prime S+M 10 bar, de la MGF – echipament ce asigura parametrii optimi necesari pentru functionarea masinii de frezat, este silentios si are un aspect estetic potrivit pentru un cabinet dentar modern.

Aer uscat
10 bar
120l/min.
52 dB

roland-mgf