Imprimanta 3D W2P: SolFlex

Precizie. Finete. Stabilitate.

SolFlex 3D : singura imprimanta in format desktop cu performante industriale. Usor de integrat intr-un spatiu redus: latura 40 cm si greutate sub 20 kg. Tehnologiile DLP®  si Pixel Stitch ® va permit sa produceti obiecte la o scara mare cu o rezolutie foarte buna: rezolutia spatiala practica < 50 microni.

Proiectat de experti, produs in Austria

w2p-icon1

Idee

Fiecare milimetru a fost proiectat, produs si asamblat pentru a atinge cele mai inalte standarde.  Acesta e unul din motivele pentru care imprimantele SolFlex 3D ating performante industriale intr-un format de birou.

w2p-icon2

Element cheie

Am gasit o metoda de a micsora dimensiunea unei imprimante 3D marind in acelasi timp suprafata de lucru la maxim.

w2p-icon3

Constructie

Am tinut cont de fiecare detaliu fara sa trecem nimic cu vederea. Pentru ca atunci cand un sistem devine atat de integrat si puternic, orice detaliu conteaza.

w2p-icon4

Materiale

Imprimantele SolFlex 3D sunt proiectate si testate sa lucreze cel mai bine cu materialele noastre performante pentru a asigura o calitate constant stabila si repetabilitate la viteze foarte mari de imprimare.

Optiuni multiple pentru materialul folosit

W2P-Solflex-model-grey

modele dentare

W2P-Solflex-med

ghiduri chirurgicale

W2P-Solflex-cast

materiale turnare

wannenfoto

Tehnologia DLP®

De la inceputul procesului de proiectare si design ne-am propus sa cream un sistem cu performante si calitati deosebite. De aceea am integrat o tehnologie de un nivel atat de inalt ca  DLP®

touchscreen1

Interfata Touch Screen

Interfata noastra grafica de tip Touch Screen permite utilizatorilor sa acceseze cu usurinta toate informatiile necesare printarii.

farben1

Personalizare

Puteti avea un SolFlex personalizat dupa dorintele dvs.