miicraft-y-series-3d-printer-for-dental

MIICRAFT Printer 3D

acuratete si productivitate

Imprimanta MiiCraft 125 permite o rezoluție ridicată și o imprimare precisă, fără a sacrifica productivitatea și calitatea. Cu platforma mare de construcție, oferă posibilitatea de a imprima mai multe modele într-o singură sesiune de imprimare sau într-un singur model de înaltă rezoluție.

Imprimanta poate construi modele de până la 150 * 84mm @ 78μm sau 57 * 32mm @ 30μm cu grosimea minimă pe strat la 5μm. Acest lucru face ca imprimanta MiiCraft 125 să fie ideală pentru industria de bijuterii, industria dentară și aplicațiile microstructurii.

De la rășină la model - Tehnologia Digital Optics

Precizia modelului proiectat poate afecta enorm calitatea produsului tipărit. Seria MiiCraft 125 utilizează tehnologia DLP de o înaltă rezoluție, pentru a proiecta imagini exacte, uniforme și pentru a scoate în evidență detaliile modelului pe platforma de construcție.

Imprimarea 3D scurtează perioada de dezvoltare a produsului și costul, permițând fabricarea unui nou design personalizat. Cu fișierul 3D digital, fabricarea se poate face oriunde, reducând taxa de transport.

Dental-application-model

Productivitate și flexibilitate cu MiiCraft

Tehnicianul poate imprima douăsprezece modele în decurs de 3 ore. * Oferă proprietarului laboratorului mai multă flexibilitate în planificarea forței de muncă. Laboratorul poate răspunde nevoilor medicilor stomatologi mai rapid.

2016-03-28_150814-300×191

Control flexibil pentru diferite aplicații

Pentru a permite utilizatorului să exploreze cea mai bună modalitate de imprimare,  MiiCraft 125  va permite  să controlati multe setări, inclusiv timpul de întărire, viteza stratului și pașii de peeling cu o interfață de utilizator foarte simplă și intuitivă. MiiCraft furnizează diverse tipuri de rășini pentru imprimare, turnare și cercetare. Este, de asemenea, compatibil si cu alte tipuri de rășini.

a-picker

Picker

este platforma de construcție a tipăririlor. Este important să vă asigurați că suprafața platformei este curată înainte de a începe imprimarea.

a-tray

Rezervorul de rășină

este unul dintre factorii-cheie pentru a face o imprimare reușită. Este necesar să fie înlocuit în mod regulat, în funcție de frecvența imprimării. MiiCraft a lansat, de asemenea, un rezervor de rășină premium, care poate avea o durată mai lungă de viață, acesta este opțional pentru utilizator.

a-knife

Cutitul de curatare

se foloseste pentru a răsturna excesul de model tipărit pe dispozitivul de selectare. Este un instrument necesar  pentru munca tehnicianului dentar.

Salvează eforturile tehnicienilor în munca de turnare

Profitați de experiența noastră în aplicarea tehnologiei DLP pico proiecție, MiiCraft oferă nu numai posibilitatea de a tipări părți exacte și delicate, dar și încredere în procesele de producție zilnice ale clienților noștri.

MiiCraft este capabil să tipărească modele dentare, ghiduri chirurgicale si materiale turnate.

Soluția dentară MiiCraft oferă materiale de imprimare stabile care vin cu un nivel de calitate ridicat si constant.