Noua serie DLyte Desktop

Noul DLyte Desktop este un sistem ultracompact care adună toate avantajele oricărui alt sistem DLyte aflat în prezent pe piață și permite oricărei companii să acceseze tehnologia revolutionara de electroslefuire electrolitica uscata.

Este accesibil laboratoarelor mici, atelierelor, sălilor de lucru și IMM-urilor care au nevoie de o soluție rentabilă pentru procesele de finisare a suprafețelor metalice.

De la șlefuire până la finisarea tip oglindă, această nouă configurație oferă o nouă modalitate ușoară de a procesa orice piese metalice turnate, sinterizare sau frezate. DLyte Desktop este disponibil în două versiuni: DLyte Desktop Dental, destinat sectorului stomatologic și pregătit pentru finisarea CoCr, și DLyte Desktop PRO, potrivit pentru piese din CoCr, oțel inoxidabil și titan.

Accesibil tuturor

Cu o gamă largă de materiale, platformă ușor de utilizat, DLyte Desktop oferă finisaje de  înaltă calitate la un pret accesibil

Cuplare și decuplare rapidă a dispozitivelor

Noul sistem de fixare a suportului, cu prindere ușoară și sistem de blocare automată, reduce timpul de pregatire al lucrarilor.

Conectează și utilizează

Orice profesionist va învăța cum să utilizeze DLyte Desktop cu ușurință, fără cunoștințe prealabile.

Interfață avansată și intuitivă

DLyte Desktop ofera utilizatorului o interfata prietenoasa, usor de utilizat.

Cobalt Crom 

Otel inoxidabil

Otel Carbon

Carburi

Aliaje Nichel

Aliaje Aluminiu

Cupru si aliajeLE SALE

Titan

O gamă largă de materiale

DLyte Desktop furnizează întreaga gamă de parametri electrici, de la frecvență joasă la înaltă, concatenarea parametrilor și tensiune asimetrică.

În plus, permite utilizatorului să caute parametrii ideali pentru piesele sale în biblioteca de procese din aplicația Polishing Manager.