Suport

Avem o echipă dedicată de suport, diferită de cea de service. Suportul îl oferim online,de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. Sunați-ne ori de câte ori aveți nevoie de ajutor.

Vânzari

Consultanții noștri de vânzări sunt medici, tehnicieni dentari sau ingineri și au un nivel solid de calificare și asimilare a aspectelor clinice și tehnice ale produselor și aplicațiilor distribuite de noi. Redactează și trimit oferte personalizate în cel mult o zi de la data înregistrării unei cereri și vă pot asista în permanență cu informații despre produse, termene de livrare, variante de finanțare sau despre programele noastre de subvenție și bonusare.

Service

Departamentul de service și mentenanță se ocupă de diagnoza, repararea și/sau înlocuirea produselor cu eventuale probleme tehnice în perioada de garanție și post garanție. Ei se ocupă și de activitățile de mentenanță anticipativă și monitorizarea rapoartelor de supraveghere tehnică online 24/7, la echipamentele dotate cu aceste funcții.

birouri_Esop_premium_exterior

Noul nostru sediu

De la inceputul anului ne bucuram de un nou sediu care se potriveste perfect cu planurile nostre ambitioase. Vila Capo, una dintre proprietățile emblematice din zona centrală a Bucureștiului, situată pe Aleea Alexandru, în apropierea Pieței Victoriei, va găzdui o clinică de stomatologie, un centru de producție de tehnică dentară de înaltă tehnologie, precum și un centru de educație clinică și tehnică și transfer de know-how. Este un concept nou, integrat vertical, care va pune la dispoziția pacienților, medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari din România, metode ultramoderne, non-invazive, de tratament, precum și echipamente de imagistică și de producție, împreună cu training-ul specializat de folosire a lor și de integrare de aplicații clinice.

Activitatea de suport

prima noastră grijă

Labvision distribuie îndeosebi echipamente și transfer de know-how care necesită o susținută activitate de suport pentru clienții noștri. Făcută atent și organizat, activitatea de suport e o plăcere pentru noi și încercăm să o facem pe zi ce trece mai bine. Pentru a deschide un caz de suport puteți urma 3 pași simpli, descriși în partea dreaptă.

1

Trimiteți un email sau sunați-ne

înainte de a ridica un tichet de suport identificați cât de cât precis problema cu care vă confruntați și formulați o descriere scurtă

2

Noi deschidem un tichet cu ID unic

un agent de suport desemnat intră în contact cu dvs., înțelege problema pe care o aveți și vă trimite pe email un tichet de suport cu nr. de identificare unic. În continuare conversațiile și activitățile chat, email sau telefon sunt referențiate la acel tichet

3

Cu acordul dvs închidem tichetul deschis

după rezolvarea problemei, cu acordul dvs., agentul închide tichetul deschis și avem atât noi cât și dvs. un raport al rezolvării problemei
radu-800×800

Radu

dan_small

Dan

cristi-800×800

Cristi

anca-800×800

Anca

cristina

Cristina

george-800×800

George

razvan-800×800

Răzvan

octav-800×800

Octav

gica-800×800

Gică

mihai-800×800

Mihai

sabina-800×800

Sabina

irina-800×800

Irina

bogdan-800×800

Bogdan

catalin-800×800

Cătălin