Implanturi dentare

Implanturile Fusion, fabricate de firma americană Intra-Lock oferă o combinație unică de caracteristici, atent proiectate, pentru a oferi tratamentelor cu implante dentare, un înalt nivel de performanță clinică. Forma macroscopică a implantului facilitează stabilitatea primară post-inserție datorită atât a filetului agresiv specific, numit Blossom, cât și a micro-filetului din zona de colet. Suprafața Ossean, osteo-conductivă la nivel nanoscopic, facilitează osteointegrarea rapidă, contribuind astfel la obținererea performanței clinice și a stabilității pe termen lung a tratamentului. 

Avantaje

Design îmbunătățit

Filetul Blossom permite implanturilor Intra-Lock să fie inserate cu un efect de auto-filetare continuă, eficientă, și care dezvoltă forțe minime de compresie osoasă. Acest efect reduce la minimum trauma țesutului osos adiacent, și distribuie omogen forțele de tăiere de-a lungul întregii suprafețe a implantului. Detalii amănunțite despre tehnologia Blosson de auto-filetare sunt prezentate mai jos.

FUNCȚIA BIOLOGICĂ

Structura bio-activă a suprafeței Ossean este dezvoltată prin impregnarea cu fosfat de calciu a suprafaței implantului, dezvoltând o structură fractală care își păstrează geometria specifică, la toate nivele de magnificație.  Suprafața rezultată poate facilita atașarea fibroblastelor, depunerea trombocitelor și dezvoltarea osteoblastelor. Aceste funcții pot modifica în mod favorabil expresia genetică a celulelor localizate și pot induce osteointegrarea mai rapidă a implanturilor.

Specificații

DIAMETRE

3.3mm | 3.8mm | 4.2mm | 5.0mm

LUNGIMI

7.5mm | 9mm | 10.5mm | 12mm | 15mm

CONEXIUNI

Gri (3.0mm) | Galben (3.5mm)

INSERȚIE

la nivelul osului

PROFIL

tronconic

Trusa chirurgicală Fusion

Lucrați rapid cu o trusă chirurgicală special concepută pentru implanturile dentare Fusion.

Protetică implantară personalizată - Labvision

Labvision Custom Prosthetics este un centru avansat de frezare cu specific orientat către protetica implantară personalizată. Cu sediul în București, ROMÂNIA, Labvision are o bază industrială de producție dotată cu echipamente de ultimă generație, și o echipă excelentă de ingineri, tehnicieni dentari și clinicieni implantologi care au construit relații solide cu producătorii de implante dentare și cu laboratoare dentare ultra-moderne.  Oferim astfel un acces facil către soluții protetice de înaltă performanță clinică, tuturor medicilor dentiști.