Implanturi

Implanturi dentare

Implanturile Fusion, fabricate de firma americana Intra-Lock

Implanturile Fusion de la Intra-Lock oferă o combinație unică de caracteristici, atent proiectate, pentru a oferi tratamentelor cu implante dentare, un inalt nivel de performanta clinica. Forma macroscopica a implantului faciliteaza stabilitatea primara post-insertie datorita atit a filetului agresiv specific, numit Blossom, cit si a micro-filetului din zona de colet. Suprafata Ossean, osteo-conductiva la nivel nanoscopic, faciliteaza osteointegrarea rapida, contribuind astfel la obtinererea performantei clinice si a stabilitatii pe termen lung a tratamentului. 

Avantaje

Implante Dentare Fusion

Design îmbunătățit

Filetul Blossom permite implanturilor Intra-Lock sa fie inserate cu un efect de auto-filetare continua, eficienta, si care dezvolta forte minime de compresie osoasa. Acest efect reduce la minimum trauma tesutului osos adiacent, si distribuie omogen fortele de taiere de-a lungul intregii suprafete a implantului. Detalii amanuntite despre tehnologia Blosson de auto-filetare sunt prezentate mai jos

FUNCȚIA BIOLOGICĂ

Structura bio-activă a suprafeței Ossean este dezvoltată prin impregnarea cu fosfat de calciu a suprafaței implantului, dezvoltând o structură fractală care isi pastreaza geometria specifica, la toate nivele de magnificatie.  Suprafața rezultată poate facilita atașarea fibroblastelor, depunerea trombocitelor și dezvoltarea osteoblastelor. Aceste funcții pot modifica în mod favorabil expresia genetică a celulelor localizate și pot induce osteointegrarea mai rapidă a implanturilor.

Specificații

DIAMETRE

3.3mm | 3.8mm | 4.2mm | 5.0mm

LUNGIMI

7.5mm | 9mm | 10.5mm | 12mm | 15mm

CONEXIUNI

Gri (3.0mm) | Galben (3.5mm)

INSERTIE

la nivelul osului

PROFIL

tronconic

Trusa chirurgicala Fusion

Lucrați rapid cu o trusa chirurgicala special conceputa pentru implanturile dentare Fusion.

Protetica implantara personalizata - Labvision

Labvision Custom Prosthetics este un centru avansat de frezare cu specific orientat catre protetica implantara personalizata. Cu sediul in Bucuresti, ROMANIA, Labvision are o baza industriala de productie dotata cu echipamente de ultima generatie, si o echipa excelenta de ingineri, tehnicieni dentari si clinicieni implantologi care au construit relatii solide cu producatorii de implante dentare si cu laboratoare dentare ultra-moderne.  Oferim astfel un acces facil catre solutii protetice de inalta performanta clinica, tuturor medicilor dentisti.