Conexiune conică de înaltă precizie

Implanturile CONELOG PROGRESSIVE-LINE au fost dezvoltate pentru a facilita conceptele de tratament imediat de la plasarea implantului până la restaurare și pentru a oferi încredere în toate tipurile de oase.

Conexiunea conică adâncă cu comutare integrată a platformei oferă stabilitate pozițională superioară pentru plasarea precisă a bontului.

 

Beneficii, dintr-o privire...

  • Mișcări minime și stabilitate pozițională superioară în comparație cu alte conexiuni conice
  • Comutare integrată a platformei
  • Preluare precisă a amprentei fără decalaj vertical, „funcție de potrivire verticală”
  • Gamă extinsă de indicații cu implant CONELOG de 7 mm și implanturi cu diametru redus (3,3 mm)
conelog-section-detail

Excelență protetică

Implanturile CONELOG PROGRESSIVE-LINE facilitează implementarea conceptelor moderne de tratament, cum ar fi restaurări imediate sau încărcare imediată. Designul macro conic apical al implantului CONELOG PROGRESSIVE-LINE, cu înălțime extinsă a flancului și multe alte caracteristici, facilitează obținerea unei stabilități primare ridicate – indiferent de calitatea osului.

Filetul de colet oferă un sprijin suplimentar în cazul înălțimii limitate a osului, în timp ce filetul apical este ideal pentru incarcarea imediată. CONELOG PROGRESSIVE-LINE extinde astfel opțiunile de tratament terapeutic în os cu densitate redusa și alveole post-extracționale.

Amprentarea și fabricarea modelelor

Amprenta este luată cu componente de înaltă precizie, înșurubate și anti-rotație, disponibile și pentru prelevarea de amprente digitală. Analogii de laborator sunt disponibili pentru modele turnate și imprimate.

Restaurari protetice

Restaurarea estetică a coroanelor și puntilor reprezintă o provocare pentru toate părțile implicate. Cu bonturi prefabricate, personalizate sau fabricate CAD/CAM, veți găsi întotdeauna bontul necesar din diferite materiale pentru o restaurare specifică pacientului.

Restaurari hibride

Protetica implantara amovibila este un domeniu important în implantologia dentară. Sunt disponibile diferite bonturi sau sisteme de ancorare pentru restaurări adecvate vârstei – atât pentru proteze dentare înșurubate, cât și pentru proteze amovibile.

Truse chirurgicale

Trusele chirurgicale pentru PROGRESSIVE-LINE conțin toate instrumentele chirurgicale necesare pentru pregătirea patului de implant și inserarea implanturilor CONELOG/CAMLOG PROGRESSIVE-LINE. Frezele sunt aranjate conform protocolului chirurgical și sunt codificate cu culori după diametrul implantului. Secvența exactă de găurire este susținută vizual de linii colorate marcate pe tavă. Burghiile si frezele reutilizabile fara irigare interna asigura pregatirea delicata a patului de implant. Geometria de tăiere cu patru tăișuri a burghiilor are o performanță excelentă de tăiere și permite colectarea așchiilor de os pentru a fi utilizate în augumentarea osoasa. Tava de spălare CONELOG/CAMLOG PROGRESSIVE-LINE este disponibilă pentru reprocesarea mecanică a instrumentelor chirurgicale.