MOLEKUR™ Pro

Folie multi-layer pentru alignere

MOLEKUR™ Pro este o folie dentară multi-strat fabricată din materiale polimerice medicale.

Structura sa asigură o duritate moderată, o recuperare elastică ridicată, o durabilitate excelentă și confortul la purtare. MOLEKUR™ Pro are mai multe variante pentru a satisface diverse nevoi clinice.

Mai rentabil în comparație cu alte folii multi-strat existente pe piață.

Un material de generație nouă

Ar putea exista un material suficient de flexibil pentru a reduce forța inițială de inserție a unui aligner necesară pentru a introduce un aligner, crescând confortul pacientului, și totodată să ofere o forță de mișcare a dinților semnificativ mai bună pe parcursul unei etape de aliniere?
Ar putea materialul să reziste la deformare și să fie și foarte rezistent la pete?
Ar putea un material să facă asta în timp ce este la fel de rezistent, eficient și sigur?

Un program extins de cercetare și dezvoltare a arătat că niciun material singur nu ar putea oferi acest salt în performanță și durabilitate. Așa că am găsit o modalitate de a combina materiale de înaltă performanță utilizând o structură cu două straturi.

Force retention comparison in water environment at 37℃ (initial value at 100%)

O mai bună retenție a forței

După 24 de ore în apă, seria MOLEKUR™ Pro are peste 65% din forța inițială rămasă, mai mare decât foliile cu un singur strat.

Force retention comparison in water environment at 37℃ (initial value at 100%)

Forță ortodontică scăzută și durabilă

Într-un mediu cu apă la 37℃, seria MOLEKUR™ Pro are o forță mai mică decât alte folii cu un singur strat și poate furniza în mod continuu forța ortodontică suficientă pentru a realiza mișcarea dorită a dinților.

Adezivitate remarcabilă între straturi

Seria MOLEKUR™ Pro este fabricată prin intermediul tehnicilor și echipamentelor noastre speciale. Acest proces dezvoltat intern asigură o adezivitate mai mare între straturi, și implicit o stabilitate și durabilitate mai mare în timpul purtării.

Rezistență elastică excelentă

Seria MOLEKUR™ Pro prezintă o rezistență elastică mai bună decât foliile cu un singur strat.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

MOLEKUR™ Pro este conceput special pentru fabricarea aparatelor dentare transparente și este acum considerat pe scară largă ca fiind cel mai bun material disponibil comercial pentru aparatele dentare. Un material flexibil, dar extrem de elastic și rezistent la crăpare, MOLEKUR™ Pro are o construcție unică în trei straturi, cu un strat interior elastomeric învelit într-un înveliș exterior dur și rezistent. Acel înveliș exterior dur este secretul elasticității uimitoare a MOLEKUR™ Pro și a capacității sale de a se fixa pe dinți pentru a ajuta la efectuarea mișcărilor dificile ale dinților, cum ar fi rotația, extruzia și intruzia.

Comparativ cu materialele concurente, MOLEKUR™ Pro oferă o forță de mișcare a dinților cu până la 150% mai mare într-un interval de 7-10 zile și o forță de inserție cu 40% mai mică, îmbunătățind semnificativ confortul pacientului.

Poliuretanul este semnificativ mai elastic, flexibil și rezistent la crăpare decât poliesterul. Este, de asemenea, semnificativ mai scump. O livră de rășină de poliuretan pe care am dezvoltat-o și o folosim în fabricarea materialelor MOLEKUR™ Pro costă aproximativ 18,00 dolari americani, în timp ce o livră de rășină de poliester folosită de alți furnizori de materiale pentru a fabrica materiale ortodontice concurente costă doar aproximativ 1,00 dolar.

Poliesterul este, de asemenea, mult mai ușor de lucrat. De aceea, toate materialele de la furnizorii de materiale precum Essix/Densply, Henry Schein și Keystone sunt fabricate din PETG. PETG-ul pe care îl utilizează este o rășină de marfă și este aceeași rășină de bază folosită pentru fabricarea sticlelor de plastic Coca-Cola și Pepsi.

MOLEKUR™ Pro este standardul de aur bine stabilit pentru materialele de retenție datorită rezistenței sale excepționale la crăpare și durabilității generale. Este de asemenea folosit pentru aparatele de aliniere (frecvent pentru sistemele de aliniere cu grosime multiplă), pentru aparatele de aliniere “”finale”” în stadii ulterioare și pentru aparatele speciale precum gutierele de contenție.

Un aparat dentar MOLEKUR™ Pro făcut și îngrijit corespunzător ar trebui să dureze între 1 și 5 ani. Mulți dintre clienții noștri Pro ne-au spus că mulți dintre pacienții lor care folosesc aparatele dentare executate din MOLEKUR™ Pro le-au spus că aparatele lor încă funcționează la fel de bine ca în ziua în care au fost făcute, chiar și după 5 ani de la fabricare.