Zirconiu monolitic ST-ML (Multi-Layer) este o clasa de discuri din zirconiu policromatic, multistrat, ideale pentru a obtine rapid restaurari cu aspect natural, Full-Contour/Monolitice. Aceste discuri folosesc un zirconiu cu o estetica superioara obtinuta datorita gradatiei translucentei si saturatiei nuantei, dinspre colet spre incizal. Astfel, se obtine rapid si cu rezultate remarcabile o restaurare similara dintilor naturali.

Cauta discurile dorite:

Comanda acum si…

  1. Pentru fiecare disc Argen cumparat – indiferent de tip, sau grosime – primesti bonus 10 cape Cr-Co STL sau 1 bont individualizat din titan  ( valoare 40 euro).
  2. Pentru  7 discuri Argen cumparate – indiferent de tip sau grosime – primesti bonus 1 bara/punte thimble STL din titan frezat sau oricare combinatie din  bonusurile oferite pentru fiecare disc ( valoare 280 euro).
  3. Pentru  10 discuri Argen cumparate – indiferent de tip sau grosime –  primesti bonus 1 pachet format din 1 bara/thimble titan frezata + 4 analogi Multi-unit si 4 cilindri amprentare Multi-unit (valoare 480 euro) sau oricare combinatie de valoare echivalenta din produsele oferite ca bonus la punctele 1 si 2.

* Selectarea bonusului dorit se va face  dupa confirmarea comenzilor si este definitiva. Este necesar sa aveti un cont de client pe platforma de productie Labvision-Scanway pentru a putea valorifica aceste bonusuri. Pentru clientii noi se va genera in mod automat un cont de client. Detaliile legate de acesta va vor fi comunicate prin email/SMS.