Rx retroalveolar: Tecnomed

Radiografii facute pacientului direct pe scaun

Gama X-ray Tecnomed Italia este proiectata special pentru aplicatii stomatologice si va ofera increderea de care aveti nevoie pentru a lucra in siguranta. Aceste aparate sunt destinate in mod specific radiografierii pacientilor in timp ce se afla in scaun, astfel incat dumneavoastra sa va puteti concentra in continuare asupra tratamentului.  Mereu atenti la nevoile clientilor, Tecnomed a extins gama astfel incat sa includa in completarea aparatelor deja testate pe curent continuu un nou model pe curent alternativ care s-a dovedit a fi  o alternativa valabila si chiar mai ieftina fata de varianta pe curent continuu. Toate functiile acestui aparat usor si compact au fost integrate in capul monobloc.  Componente electronice avansate si sistemul riguros de testare va garanteaza o focalizare perfecta dar si o functionare constant de calitate.

retro-feature-1

Suprafetele si muchiile rotunjite ale capatului ajuta alinierea corecta in timpul radiografierii. Exista un echipament termic de protectie care previne orice pericol in caz de accident.  Focalizarea perfecta garanteaza rezolutia imaginii.

retro-feature-2

Panoul de control este localizat pe corpul monobloc pentru a fi cat mai usor de accesat. Functiile implicite pot fi modificate pentru a oferi o selectie practica si rapida a valorilor de expunere care sa corespunda conditiilor anatomice sau cerintelor pacientilor.

retro-feature-3

Bratul  dublu pantograf este usor si auto-balansant astfel incat sa fie cat mai practic de manevrat. Imbinarea de tip gheara pastreaza capatul stabil in orice situatie.

retro-feature-4

Capatul este dotat si cu un goniometru pentru o si mai mare precizie in timpul pozitionarii.

radiologie-developer

Solutii de developare si fixare pentru radiografii dentare

Un set de solutii de developare si fixare de la Metasys. Usor de folosit: turnati si diluati pentru prepararea unei solutii gata de intrebuintare. Testate cu toate filmele de radiografie din comert pentru a garanta o calitate excelenta a imaginii.  Caracteristicile specifice solutiei de developare raman constante in timp chiar daca recipientul a fost deschis.