Scanner cu placi fosforice: APIXIA

Dimensiune mica. Impact mare.

Scannerul cu placi fosforice Apixia inglobeaza o capacitate functionala foarte mare intr-un aparat foarte mic. Este produsul ideal pentru orice tip de cabinet sau clinica dentara: suficient de mic incat sa incapa si in cele mai aglomerate cabinete dentare – pentru o intrebuintare la indemana langa scaunul in care se afla pacientul – dar, in acelasi timp, suficient de robust incat sa fie plasat intr-o pozitie centrala astfel incat sa fie folosit de o intreaga clinica. Scanarea cu placi fosforice ofera flexibilitatea si confortul filmului radiologic combinate cu rapiditatea si lipsa de radiatii a radiografiei digitale. Este cu adevarat o combinatie fericita a celor mai bune caracteristici ale acestor doua sisteme.

Imagini de calitate in cativa pasi simplii

psp-3

Pozitionati si expuneti placuta fosforica flexibila exact ca si filmul radiologic, scoateti folia de protectie igienca si introduceti placuta in scannerul Apixia. In mai putin de 10 secunde radiografia perfect conturata va apare pe ecranul calculatorului gata pentru a fi studiata.

psp-2

Apoi, introduceti urmatoarea placuta atunci cand este gata. Unitatea interna specifica va sterge automat continutul placutei pentru urmatoarea utilizare. Cand placuta este eliminata in partea de jos a aparatului , este gata pentru re-utilizare.

psp-1

Placutele sunt reutilizabile de mii de ori pentru a va bucura cat mai mult de investitia dumneavoastra. Design-ul robust face aparatul foarte silentios si lipsit de vibratii. LED-urile aflate pe panoul de control de pe suprafata sa va ghideaza permanent, pas cu pas.