Rayscan Alpha Plus

în trei variante adaptate cerințelor dumneavoastră

700 de euro/luna timp de 10 ani. Cu TVA si toate dobinzile incluse. Fara nici un avans. Atit va poate costa, de exemplu, independenta totala fata de un centru de radiologie, pentru aproape orice indicatie de radiodiagnostic 2D sau 3D.

Un aparat care combina un detector cu telurit de cadmiu pentru pano si un detector CMOS 10×16 cm pentru CT, pentru a asigura atit pentru panoramice cit si pentru CT-uri, imagini de o calitate exceptionala, obtinute cu doze de iradiere infime. Este recomandarea noastra “de electie” pentru centrele de radiologie sau pentru cabinetele pentru care calitatea imaginii si grija pentru pacient sunt singurele criterii urmarite la alegerea unui aparat.

Un singur detector CMOS atit pentru pano cit si pentru CT. 4.9 sec timp de scanare, 1,9 secunde timp de expunere, 4,2 mSv doza absorbita de radiatii pentru un CT de arcada completa ! Pentru un cunoscator, aceste specificatii ale unui aparat CBCT, puteau fi in cel mai bun caz subiectul unei povestiri SF pina cind firma Ray a prezentat acest aparat la IDS 2015. Acum sunt o realitate, sunt in Romania, le puteti testa oricind in centrul nostru demo, si….poate cel mai important, vi le puteti permite cu ajutorul programului nostru de subventie.