Medit i500

Valoare, Eficiență, Productivitate

Design-ul și software-ul permit un nivel neegalat de performanță la un preț competitiv.

Modelul i500 utilizează un sistem CAD/CAM deschis, permițându-vă să exportați fișiere STL din Medit LINK și să le distribuiți către laboratorul preferat sau să transferați cu ușurință fișierele și să urmăriți progresul pe parcursul întregului flux de lucru.

Valoare, Eficiență, Productivitate

Utilizând două camere de mare viteză, i500 scanează rapid și eficient. Cu algoritmul inteligent de detectare a scanării, i500 reia scanarea din locul unde a rămas pentru o experiență optimă de scanare.

i500 oferă utilizatorului imagini cu rezoluție înaltă si ajuta la determinarea preciziei scanării. Calitate îmbunătățită a imaginii, extrem de realistă, vă permite să faceți o distincție între structura dentară și țesutul moale, permițându-vă să localizați ușor liniile de marjă și subcotări.

Acuratețe

Precizie (Consistență) = 2,1 μm (± 0,58 μm)
Corectitudine (Precizie) = 4,2 μm (± 0,49 μm)

Butonul unic al i500 permite utilizatorului să înceapă și să oprească scanarea în orice moment fără a trebui să se ajungă la calculator. Apăsați butonul o dată pentru a începe scanarea și încă o dată ca să se oprească. Când scanarea este completă, indreptați vârful în jos pentru a trece la următoarea fază din stadiul de scanare.

Utilizare intuitivă

Medit Link folosește tablouri de bord prietenoase și eficiente, astfel încât să puteți accesa dintr-o privire rezumatul a tuturor datelor.

Urmăriți toate informațiile despre comenzi, inclusiv costurile, tipurile de scanare și ratele de vizitare a pacientului, permițându-vă să vă gestionați cu ușurință performanța și să comunicați în mod eficient cu partenerii dvs.

I500 nu necesită utilizarea de pudră, ceea ce face procesul de scanare mai uniform și experiența mai plăcută pentru pacient. Deasemenea, vârful scannerului este benefic atât pentru utilizator, cât și pentru pacient, prin simplitate în manevrare și confort sporit al pacientului.

Scanare color de maximă precizie

Medit Link si i500

Medit Link vă ajută să gestionați datele scanate cu i500 și să comandați protetica. Medit Link generează informații legate de scanare, permițând Medit i500 să scaneze corect. După finalizarea scanării, Medit Link încarcă automat fișierele în cloud și facilitează comanda și comunicarea cu laboratoarele preferate.