Medit i700

Varful de gama al scannerelor Medit

Viteza dubla fata de modelul i500. Mai usor, dimensiuni reduse, fiabilitate sporita. Performanta. Eleganta. Design.

Modelul i700 utilizează un sistem CAD/CAM deschis, permițându-vă să exportați fișiere STL din Medit LINK și să le distribuiți către laboratorul preferat sau să transferați cu ușurință fișierele și să urmăriți progresul pe parcursul întregului flux de lucru.

Viteză dublă față de modelul i500

Utilizând camere de mare viteză, i700 scanează rapid și eficient cu pana la 70 de imagini pe secunda. Cu algoritmul inteligent de detectare a scanării, i700 reia scanarea din locul unde a rămas pentru o experiență optimă de scanare.

i700 oferă utilizatorului imagini cu rezoluție înaltă si ajuta la determinarea preciziei scanării. Calitate îmbunătățită a imaginii, extrem de realistă, vă permite să faceți o distincție între structura dentară și țesutul moale, permițându-vă să localizați ușor liniile de marjă și subcotări.

Acuratețe

Precizie (Consistență) = 1,8 μm (± 0,58 μm)
Corectitudine (Precizie) = 3,5 μm (± 0,49 μm)

Cu algoritmul inteligent de detectare a scanării, i700 reia scanarea din locul unde a rămas pentru o experiență optimă de scanare.

Utilizare intuitivă

Medit Link folosește tablouri de bord prietenoase și eficiente, astfel încât să puteți accesa dintr-o privire rezumatul a tuturor datelor.

Urmăriți toate informațiile despre comenzi, inclusiv costurile, tipurile de scanare și ratele de vizitare a pacientului, permițându-vă să vă gestionați cu ușurință performanța și să comunicați în mod eficient cu partenerii dvs.

i700 nu necesită utilizarea de pudră, ceea ce face procesul de scanare mai uniform și experiența mai plăcută pentru pacient. Deasemenea, vârful scannerului este benefic atât pentru utilizator, cât și pentru pacient, prin simplitate în manevrare și confort sporit al pacientului.

Scanare color de maximă precizie

Medit Link si i700

Medit Link vă ajută să gestionați datele scanate cu i700 și să comandați protetica. Medit Link generează informații legate de scanare, permițând Medit i700 să scaneze corect. După finalizarea scanării, Medit Link încarcă automat fișierele în cloud și facilitează comanda și comunicarea cu laboratoarele preferate.