Sisteme de implanturi

Oferim un portofoliu cuprinzător pentru tratamentul pacienților cu edentații – activitate care continuă să fie deseori o provocare, având în vedere așteptările și limitările clinice implicate. În acest caz, vă putem ajuta prin evaluare și oferirea soluției corecte – indiferent dacă este vorba de restaurări mobile sau fixe și de indicații simple sau avansate.

Labvision pune la dispoziția medicilor sisteme de implanturi eficiente, cu calități clinice dovedite, care acoperă, cu rezultate previzibile, situații clinice diverse. Prin serviciile MAYACAM, restaurările protetice, simple sau complexe, devin accesibile tuturor medicilor.

Versatilitate

Opțiuni de tratament variate pentru abordarea indicațiilor specifice și a nevoilor diferite ale pacienților.

Eficiență

Posibilitatea de încărcare imediată, gama diversificată de componente și servicii protetice, vă asigură eficiența în fluxul clinic și în relația cu pacienții dvs.

Simplitate

Alegeți sistemul de implanturi și protetică adecvate pacienților dumneavoastră.

Accesibilitate

Modalități de achiziție flexibile, livrare rapidă, suport integral pentru restaurările protetice prin serviciile MAYACAM.

Centrat pe pacient

Aveți libertatea de a alege tratamentul pe baza indicației specifice și a nevoilor, preferințelor și situației financiare a pacientului.

Dezvoltarea cabinetului

Combinați opțiunile diverse de tratament cu o comunicare amplă cu pacientul și cu instrumente de dezvoltare a cabinetului, pentru a asigura creșterea cabinetului dumneavoastră.

Siguranță

Încredere în materialele de excepție, care oferă performanțe ridicate, rezistență și longevitate.

Sistemul Progressive Line

Sistemul de implanturi iSy

iSy este sistemul de implanturi cu o structură logică clară și calitate dovedită Camlog. Seturile iSy All-in-Sets oferă un real plus în performanță și includ numeroase componente care, în mod normal, ar trebui achiziționate separat.

Sistemul de implanturi FUSION

products-thumbs-implants