MAX70HF/DC

Retroalveolare de calitate

70 kV | DC | 0.4 mm spot focal

MAX 70 HF/DC se distinge prin design ergonomic si performante superioare. Este un unit radiologic care foloseste cea mai noua tehnologie DC la frecvente inalte. Stabilitatea tensiunii si nivelul constant de energie asigura o reducere semnificativa a timpului de expunere cat si a dozei de radiatii cu 28% – 53% in comparatie cu echipamentele traditionale.

csn_wall

Disponibil in 3 variante

pe perete, pe picior mobil sau fix

Bratul pantonograf se poate deplasa intr-o arie de 90°, astfel conul de focalizare poate fi miscat in aceeasi pozitie ca si a unui brat dublupantonograf, cu mai putin efort si impediment vertical mai mic.

max70-display-1

MAX 70 HF/DC are 3 nivele care corespund diferitelor aplicatii: – 60/65 kV pentru tratamente endodontice – 70 kV pentru radiografii parodontologice.

max70-remote-control

Toate comenzile echipamentului sunt controlate digital prin intermediul unei telecomenzi, utilizatorul putand selecta usor zona ce trebuie radiografiata, sensibilitatea filmului sau setarile pentru folosirea unui senzor digital.

rioscan-scanner

Ray RIOScan

calitate inalta a imaginii

RIOScan va aduce toate avantajele imagisticii digitale combinate cu familiaritatea pozitionarii si procesului de achizitie de imagini a filmului. Placutele sunt disponibile in patru marimi, de la 0 la 3 si pozitionarea lor este usoara si confortabila pentru pacient, exact ca in cazul filmului traditional.
Multumita intervalului de achizite dinamica foarte ridicat si a inaltei rezolutii, scannerul produce imagini de inalta calitate care va asigura cerintele zilnice pentru o diagnoza detaliata. Beneficiati de un scanner fiabil pentru placute fosforice, care va livreaza imagini radiologice de excelenta calitate rapid si usor.

rio-scan-2
rio-scan-1
rio-scan-3

Ray RIOSensor

senzor digital intraoral

RIOSensor este ultima tehnologie de senzor digital intraoral cu forme rotunjite pentru maximizarea comfortului pacientului. Calitatea imaginilor de diagnostic obtinute cu RIOSensor este esentiala pentru tratamentul endodontic si implantologie. RIOSensor este echipat cu tehnologia Hybrid CMOS pentru obtinerea unei calitatii inalte a imaginii.

riosensor