Unituri dentare

XO Flex

Descopera cele mai inalte standarde de ergonomie

Sănătatea dvs. este una dintre prioritățile noastre, asa că va propunem să vă asigurați că stați bine, că vedeți bine și că puteți lucra bine, toate în același timp.

Premiate pentru ergonomie, functionalitate si confort pentru pacient, conceptul XO a inteles si recunoscut cat de important este ca pacientul sa ramana calm la momentul tratamentului. Unitul este proiectat sa fie sigur si confortabil pentru a putea castiga toata increderea pacientului.

Stati bine

Stați în poziție verticală și echilibrată. XO SEAT este conceput pentru a vă permite să vă așezați bine în timpul tratamentelor, o pozitie corecta si confortabila pentru corpul dumneavoastra .

Cu XO SEAT, stați într-o poziție echilibrată, cu spații pentru picioare sub spătarul scaunului pentru pacient, pentru a lucra în toate pozițiile necesare planului de tratament.

XO SEAT este tapițat cu material textil XO Comfort, care permite pielii dumneavoastră să respire.

Vedeti bine

Vezi toate suprafețele tuturor dinților, menținând o poziție bună, scaunul pacientului vă permite să plasați capul pacientului în șase poziții diferite.

Acest lucru, combinat cu flexibilitatea de a lucra în poziții cu unghi de 90 de grade, vă oferă cea mai bună vedere posibilă a fiecărei suprafețe, fără a vă îndoi sau a vă tensiona gâtul, coloana vertebrală sau corpul superior.

Lampa de operare XO oferă o lumină LED clară, o lumina de care aveți nevoie.

Lucrati bine

Unitatea centrală este în echilibru perfect.

Instrumentele unității sunt situate în cazul în care aveți nevoie de ele: în centrul pieptului pacientului. Nu este nevoie să vă întindeți pentru a ajunge la ele. Fiecare unitate de instrumente are o suspensie instrumentală unică, echilibrată individual.

Aveți echilibru perfect și nu suferiți de degete, mâini, brațe sau umeri. Furtunurile de aspirație sunt poziționate intuitiv pentru prinderea ușoară. După utilizare doar eliberati furtunul si acesta se intoarce in spatiul predestinat.

Nu doar un design revolutionar

XO va ajuta sa castigati timp si sa reduceti costurile.

Cu XO FLEX, decideți când lucrați solo sau în tandem cu asistentul. În orice caz, aveți acces rapid și ușor la instrumente, aspirație și materiale – toate cu o concentrație și o eficiență maximă. Acest lucru vă economisește timpul, crește productivitatea și reduce costurile operaționale.

Control fara efort

Pedala multifunctionala cu joystick pentru controlul pozitiei scaunului, permite utilizarea tuturor functiilor unitului fara apasarea vreunui eventual buton de pe display.

Garantia calitatii

XO FLEX este culminarea a peste 65 de ani de experiență în unitățile dentare de înaltă calitate. Știm că downtime-ul este costisitor și poate fi problematic pentru dvs. și pacienții dumneavoastră. Pentru a garanta că investiția într-o unitate XO FLEX este solidă, fiabilă și sănătoasă, nu s-au făcut compromisuri în timpul fazei de proiectare și în selectarea materialelor și a finisajelor. XO FLEX reflectă nu numai calitatea unității, ci și o mărturie a judecății dvs. profesionale și a bunului gust. Produsele XO au primit, în mai multe rânduri, premii de design danez și internațional.