Distribuitor unic autorizat BioHorizons Camlog in Romania

Va prezintă sistemele de implanturi dentare:Sistemul de implanturi iSy by CamlogiSy este proiectat pentru fluxuri de lucru optimizate în timp și intervenții chirurgicale reduse cu conceptul său de ambalare, secvența de foraj și baza de implant premontată.

iSy este conectat perfect la procesele de proiectare și fabricație asistate de computer prin intermediul diferitelor interfețe pentru scanări orale și de laborator.

Prin urmare, nu exista nici o diferență, fie ca lucrați cu un sistem chairside, un laborator sau un furnizor extern de servicii CAD/CAM. Cu conceptul său „un clic, o scanare, o schimbare”, unii pași de lucru sunt eliminați complet, alții sunt considerabil simplificați.

iSy creează valoare adăugată pentru utilizatori și răspunde dorințelor pacienților: cât mai puțină intervenție chirurgicală posibil, timpi scurti de tratament și un raport perfect cost-beneficiu.

Conelog Progressive Line by Camlog

Implanturile CONELOG PROGRESSIVE-LINE au fost dezvoltate pentru a facilita conceptele de tratament imediat de la plasarea implantului până la restaurare și pentru a oferi încredere în toate tipurile de oase.

Conexiunea conică adâncă cu comutare integrată a platformei oferă stabilitate pozițională superioară pentru plasarea precisă a bontului.

Sistemul de implanturi FUSION
by Intra-Lock

Implanturile Fusion de la Intra-Lock oferă o combinație unică de caracteristici, atent proiectate, pentru a oferi tratamentelor cu implante dentare, un inalt nivel de performanta clinica.

Forma macroscopica a implantului faciliteaza stabilitatea primara post-insertie datorita atit a filetului agresiv specific, numit Blossom, cit si a micro-filetului din zona de colet.

Suprafata Ossean, osteo-conductiva la nivel nanoscopic, faciliteaza osteointegrarea rapida, contribuind astfel la obtinererea performantei clinice si a stabilitatii pe termen lung a tratamentului.