Distribuitor unic autorizat BioHorizons Camlog in Romania

Va prezintă sistemele de implanturi dentare:Sistemul de implanturi iSy by CamlogiSy este proiectat pentru fluxuri de lucru optimizate în timp și intervenții chirurgicale reduse cu conceptul său de ambalare, secvența de foraj și baza de implant premontată.

iSy este conectat perfect la procesele de proiectare și fabricație asistate de computer prin intermediul diferitelor interfețe pentru scanări orale și de laborator.

Prin urmare, nu exista nici o diferență, fie ca lucrați cu un sistem chairside, un laborator sau un furnizor extern de servicii CAD/CAM. Cu conceptul său „un clic, o scanare, o schimbare”, unii pași de lucru sunt eliminați complet, alții sunt considerabil simplificați.

iSy creează valoare adăugată pentru utilizatori și răspunde dorințelor pacienților: cât mai puțină intervenție chirurgicală posibil, timpi scurti de tratament și un raport perfect cost-beneficiu.

Conelog Progressive Line by Camlog

Implanturile CONELOG PROGRESSIVE-LINE au fost dezvoltate pentru a facilita conceptele de tratament imediat de la plasarea implantului până la restaurare și pentru a oferi încredere în toate tipurile de oase.

Conexiunea conică adâncă cu comutare integrată a platformei oferă stabilitate pozițională superioară pentru plasarea precisă a bontului.

Sistemul de implanturi FUSION
by Intra-Lock

Implanturile Fusion de la Intra-Lock oferă o combinație unică de caracteristici, atent proiectate, pentru a oferi tratamentelor cu implante dentare, un inalt nivel de performanta clinica.

Forma macroscopica a implantului faciliteaza stabilitatea primara post-insertie datorita atit a filetului agresiv specific, numit Blossom, cit si a micro-filetului din zona de colet.

Suprafata Ossean, osteo-conductiva la nivel nanoscopic, faciliteaza osteointegrarea rapida, contribuind astfel la obtinererea performantei clinice si a stabilitatii pe termen lung a tratamentului.

Serviciul de inchiriere a unui pachet de scanare intraorala cu scaner Medit I700, este un serviciu inovator care da posibilitatea unui medic de a utiliza un scanner intraoral, in conditii de productie, pe termen practic nelimitat, fara a fi neaparat proprietarul acestuia. Sunt disponibile 4 pachete.
Pachetul Standard contine: 1 buc Scaner I700, 1 laptop HP Zbook Create G7, 10 capete de scanare sterile.
Pret: 500 lei/tura
Pachetul optional Implant scan: 2 buc bont de scanare intraorala pentru 1 interfata de implant.
Pret: 100 lei
Pachetul optional Multi-unit scan: 4 buc bont de scanare intraorala pentru 1 interfata de Multi-unit.
Pret:100 lei.
Pachetul Training: consta intr-o sedinta de 4 ore de training profesional de folosire a scanerului, a prezentarii tehnologiei si a aplicatiei de scanare, cat si a unui pachet de metode de verificare si scanare de precizie a relatiilor inter-maxilare, a marginilor de preparatii si a pozitiei implantelor.
Pret: 500 lei.

Termeni si conditii si pasi de urmat:

  • Comanda serviciului se poate face contactand serviciul suport clienti al Labvision Dent la telefon 0314335140 sau pe adresa de email: order@labvision-dental.com.
  • Serviciul de inchiriere este diponibil pe tura(6 ore) sau zi, in orasele in care exista reprezentanti locali de vanzari ai Labvision, si este disponibil doar pe saptamana, in orice alt oras din Romania.
  • Scanerul se preda cu 15-30 de minute inainte de inceperea fiecarei ture, cu un test de validare functionare, si se ridica cu 15-30 minute inainte de terminarea acesteia, intotdeauna de catre un reprezentant al Labvision, odata cu rularea aceluiasi test de functionare.

Conditii comerciale de discount:

  • Pretul de 500 de lei este bonificat integral in conditiile in care cabinetul alege sa comande lucrari protetice scanate in acea tura, in valoare minima de 500 de euro catre laboratorul Labvision-Scanway
  • Intreaga valoare acumulata in ultimele 45 de zile din comenzile serviciului de inchiriere, este bonificata si dedusa din pretul de achizitie a unui scanner, in cazul in care cabinetul alege sa cumpere acel scanner de la Labvision, conform ofertelor de moment publicate de Labvision.