Zirconiu Aidite

3D ProZir

Aidite are peste 25 ani de experiență în Zirconiu R&D și producție. În gama 3D ProZir, folosește numai pulbere 100% TOSOH yttria-stabilizată nano-zirconia, care este o materie primă de nivel medical de cea mai bună calitate. Tehnicienii dentari, dentiștii și pacienții lor se vor bucura de cea mai înaltă calitate a restaurărilor fabricate în 3D ProZir.

Rezistență și translucență

Bionic
3D ProZir este dezvoltat de Aidite Technology și Peking University School of Stomatology. Materialul se apropie la maxim de aspectul dinților naturali. Nu numai din punct de vedere estetic dar și caracteristicile sale de abraziune îl fac să fie un material dentar cu proprietăți biomimetice.

Rezistență mare
Rezistența cervicală a 3D ProZir este de până la 1050 MPa, ceea ce este mult îmbunătățit. Punțile cu deschidere largă sunt stabile și îndeplinesc pe deplin cerințele de rezistență ale laboratoarelor pentru o gamă largă de indicații.

Tranziție naturală fără straturi
Potrivindu-se tranziția de culoare a dinților naturali de la cervical la incisal, 3D pro zir are un gradient de culoare neted, fără strat vizibil.

Livrare rapidă
3D ProZir este soluția digitală lider în domeniul materialelor din zirconiu. Caracteristicile excelente ale materialului în sine, combinate cu soluția estetică rapidă 3D pro zir vor ajuta laboratoarele să finalizeze și să livreze restaurări din zirconiu în 24 de ore.

Culoare

3D ProZir este disponibil în 16 nuanțe ale ghidului clasic de nuanțe VITA și 3 nuanțe de înălbire OM1/OM2/OM3. Pentru o caracterizare individuală suplimentară, Biomic Stain&Glaze poate fi utilizat. 3D ProZir simplifică întregul proces pentru a obține rezultate extrem de estetice.

Parametri și sisteme de aplicare

Culoare: Vita 16 culori/Bleach Hollywood
Rezistenta la incovoiere: 700-1050MPa
Coeficient de dilatare termică (CTE 25-500°C): (10,5±0,5)×10K
Solubilitate chimică: ≤100μm.cm-²
Rezistență la fractură: ≥5MPam½
Densitate sinterizată: ≥6,0 g/cm³
Duritate Vickers: ≥1250HV10

Fațete

Inlay

Coroane anterioare

Coroane posterioare

Arcadă completă

Punți

Punte cu șuruburi cu contur complet

Implanturi

Cazuri

Aizir

Aizir reprezintă cea mai avansată pârghie de cercetare și dezvoltare și producție a Aidite, integrând mai multe tehnologii brevetate într-un singur disc, îndeplinind în același timp întreaga gamă de indicații. Are o prelucrare sistematică mai mare. un interval mai larg de temperatură de sinterizare și un efect de gradient tridimensional stabil crescut. Aizir va susține viziunea „de a face oamenii mai sănătoși și mai frumoși” și va redefini materialele protetice integral ceramice.

Rezistență și translucență

16 ani
Aidite are 16 ani de experiență în dezvoltarea și producția de zirconiu, cu performanțe stabile ale materialului.

2 ore
Pe baza realizării sinterizării rapide, Aizir este compatibil cu multe tipuri de materiale din zirconiu Aidite (cum ar fi SHT-PC, SHTM) pentru a realiza sinterizarea simultană a mai multor materiale.

1510-1570 °C
Aizir are un interval de temperatură de sinterizare ultra-larg, oferind un efect estetic bionic perfect la diferite temperaturi.

Culoare

Aizir este disponibil în 16 nuanțe ale ghidului clasic de nuanțe VITA și 3 nuanțe de înălbire OM1/OM2/OM3.

Parametri și sisteme de aplicare

Culoare: Vita 16 culori/OM1/OM2/OM3
Estetică: transluciditate super ridicată
Rezistenta la incovoiere: 700-1050MPa
Coeficient de dilatare termică (CTE 25-500°C): (10,5±0,5)×10K
Solubilitate chimică: ≤100μm.cm-²
Rezistență la fractură: ≥5MPam½
Densitate sinterizată: ≥6,0 g/cm³
Vickers ardness: ≥1250HV10

Fațete

Inlay

Coroane anterioare

Coroane posterioare

Arcadă completă

Punți

Punte cu șuruburi cu contur complet

Implanturi

Workflow digital

Aizir este un material incredibil, care poate fi folosit în sistemele de mai sus, dar face și parte dintr-un întreg flux de lucru digital. De la scanarea intraorală inițială până la restaurarea finală, Aidite a validat fluxurile de lucru cu echipamente și materiale pentru întregul proces. Timpi de producție mai rapizi, calitate superioară, asistență tehnică și de inginerie completă, prin dealerii noștri și prin noi înșine, 24/7 în toată lumea. Cu Aizir, nu cumperi doar orice disc de zirconiu obișnuit, ci investești într-o parte a unui sistem dedicat mai larg, de care beneficiezi întreaga echipă stomatologică și pacienții acestora. Medicii stomatologi solicită o restaurare Aizir, odată ce văd diferența.

EZneer

Dezvoltat special pentru fațetele din Zirconiu, EZneer a depășit limita anterioară de transluciditate a zirconiei și a adus materialul din zirconiu la un nou nivel în ceea ce privește transluciditatea. În timp ce asigură o transluciditate ultra-înaltă, rezistența materialului este, de asemenea, mult mai mare decât materialul tradițional de furnir, sticlă ceramică. Când efectuați restaurări cu fațete, EZneer vă va oferi o nouă experiență.

Parametri și sisteme de aplicare

Culoare: Preshade/mulit-layer
Estetică: Transluciditate super ridicată / Multistrat
Rezistenta la incovoiere: 600MPa
Coeficient de dilatare termică (CTE 25-500℃): (10,5±0,5)×10K
Solubilitate chimică: ≤100μm.cm-2
Rezistență la fractură: ≥3,5MPam0,5
Densitate sinterizată: ≥6,0 g/cm3
Duritate Vickers: ≥1250HV10

Culori
EZneer+ LiSi Connect = soluție de lipire cu zirconiu

Un strat de LiSi Connect este pulverizat pe suprafața suprafeței de lipire cu zirconiu, iar după o sinterizare, LiSi Connect cristalizează pe suprafața zirconiei într-un strat de disilicat de litiu pentru a finaliza modificarea suprafeței zirconiei. Zirconia tratată de LiSi connect are același efect clinic de lipire ca și ceramica de sticlă, ceea ce ajută la performanța de legare clinică a zirconiei.

Produse de potrivire a culorilor

EZneer este echipat cu un ghid de nuanțe specificat, un ghid clinic de potrivire a culorilor, un manual clinic de potrivire a culorilor și o cutie de instrumente personalizată pentru potrivirea culorilor, care permite medicilor și tehnicienilor să utilizeze EZneer mai eficient și, în cele din urmă, să aducă zâmbete frumoase pacienților.

Cazuri